Někdo kdysi dávno píše:
iPat byl v době svého růstu velice arogantní a těžce namachrovaný. A proč? No přece měl nadupané HMko se super výbavou, i bijci z AZ a OC v pvp15 ho znali a respektovali. Na GRB chodil jedině s tímto HMkem, ne proto, aby pomohl gildě k více bodům, ale proto, aby všem ukázal, jaký je to drsoň a že MY ostatní na něj nemáme. Říkejte si, co chcete o důvodu jeho odchodu k OC a o jeho předem stanovenému záměru návratu k nám, ale já to vidím naprosto jednoduše - pánu iPatovi jsme prostě nebyli dost dobří - malá gilda, žádná nadupaná HMka, natož UMka, žádné pořádné farmení bossů, atd. - a přece se ON nebude s tou svou pověstí z pvp15, rankem a výbavou s takovou gildou zahazovat. ON má přece na víc. ON je přece ten iPat. Njn, ale ono to u OC asi holt vypadá jinak než si panáček představoval, že.
Ale o co hlavně jde a proč zde zmiňuji účast v této diskuzi jen IGL2,3 - všichni víme, že iPat dělal machry a rejpal. Bezva. Ale do koho rejpal? Do mě? Do vás? Asi sotva, co? Ne, dokázal rejpat hlavně do nováčků, hlavně, co se týká výbavy. A nešlo jen tak o něco. On snad po nováčcích chtěl, aby nosili výbavu podobnou té jeho. To mají naši nováčci začít kupovat AP jak on, aby mu udělali radost a aby se zbavili jeho keců, které byly mnohokrát dost kruté? Má snad právo někdo, kdo holt tu výbavu má, urážet a ohrnovat nos nad tím, kdo ji nemá. Hmmmm? A takový iPat je! A byl by tu machroval mnohem víc, když by přišel z té "úžasné" gildy OC, která je plná UMek a těch nejnadupanějších hráčů, ke kterým on patřil.
V tvém případě jsem nevolil jednoznačně ano, ani ne. Sám jsem tě musel nějak minout/napamatuji si tě pořádně.
Tady vidíš, co o tobě kdysi někdo napsal. (28. září 2010)
No, zanedlouho to budou tři roky. To je dost času na zamyšlení se nad svým přístupem k některým lidem a jeho celkovému přehodnocení. Takže tady třeba už problém nebude.
Ale i když čas beží, gilda je stále stejná. Stále stejná, jako v den tvého ochodu. Stále taková, jakou jsi opustil, protože ti nevyhovovala.
Teď se myslím formuje pár lidí do Canty, ale jinak jsme na tom v pvp stále stejně.
Zamysli se nad tím, proč nyní chceš zpět. Česká komunita? Ano, jsou tu super lidé. Ale za jak dlouho, zvítězí tvá touha po "slávě" nad touhou po dobré komunitě? (tak jako tehdy)
Opravdu si to promysli. Protože snad chápeš, že kdyby jsmě tě snad jednou vzali zpět a tys pak po měsíci leavnul, se slovy, že jsi doufal, že se něco změnilo tak by se pro tebe dveře navždy zavřeli.
Shrnutí: Po pročtení mám pocit, že se hodně ztotožňuji(ale doufám že nekopíruju) s názorem noskina, který doufá že "chování snad již dokážeš ovládnout", ale ona jistota tvého setrvání je problém.
Řešení? No, je to obtížné. Sám musíš vědět, na kolik jsi ctižádostivý, a jestli by ti naše gilda OPRAVDU, stačila. Takže ještě jednou doporučuji pořádně se zamyslet. Jinak, jako příklad dobrého chování bych považoval, kdyby se v gildě neozývali tvoji pěšáci se slovy "přijměte iPata nebo leavnu" jako kdysi...