Zdravím,
mnozí z vás mě už neznají (což je možná i dobře
) a ti kteří mě znají - nu v dobrém jsme se s většinou nerozešli (což už moc dobře není
). Přesto jsem se rozhodl zkusit sem napsat.
Proč vlastně? Ač to může znít bláznivě - rád bych se na pár týdnů/měsíců vrátil do CZ.
Před cca půl rokem, po příchodu EP5, jsem se Shaiyou seknul. Z prostého důvodu - nebavila mě bez české komunity a EP5 pro mě osobně tehdy znamenala veliké zklamání. Momentálně čekáme s password, až vyjde MMO ze světa Star Wars a chtěli jsme si to nějak zpříjemnit a využít zdroje, které jsme za dbu hraní nashromáždili - a napadlo nás, že bychom si mohli jít pokecat se starýma kamarádama, najít si třeba nějaké nové právě v CZ. Zatím plánujeme hrát pouze v 1-15tce - užít si zábavu v pvp bez nějakého hardcore hraní a dramat. A užít si chat v české komunitě.
Co se týče mě samotného - asi mě dost lidí nemá rádo zato, co se před cca rokem a půl stalo. Možná tehdejší situace šla řešit jinak, možná nešla - na toto téma toho bylo řečeno tolik...myslím si, že už nemá cenu se k tomu vracet. Jsem rád, že se na Teosu česká komunita udržela. Nechci se Shaiye věnovat nijak naplno, nechci už do ničeho zasahovat a komukoliv do čehokoliv kecat a vměšovat se. Nechci způsobovat dramata a hádky. Chci si užít chat s čechama a malé "patnáctkové" PvP.
Vím, že pro bývalé odpadlíky platí zvláštní pravidla pro znovupřijetí a myslím, že se Deithwen už na základě jeho icq konverzace s password všem zainteresovaným zmínil. Proto doufám, že by tohle mohlo všem, kteří o tom budou rozhodovat, pomoct.
S pozdravem,
Belwing (Shani, Fry, Scrat,...)