No Deithe abych se zmínil k tvým bodům žádnou druhou tvář nemám -> tudíž nemám co ukazovat
Já jsem do toho už šel stím,že budu odmítnut a byl jsem rozhodnutej zato přijmutí bojovat.
Ano dal jsem si ji sám dělám to když jdu okolo Guild Mastera s obouma charama
Já věřím,že ano .
Rozhodně nebudu nikde než v CZ a když ne tak bez guildy.Plány do budoucna?
...momentálně trochu obnovuju 80tku dělal jsem nějaké enchanty a lapisoval takže chápu,že na ní neni nic vidět.
A také sní farmím AuR a questy proto chápu,že neni vidět.A ani moc psát jentak nemůžu když ani nevím kdo je online
Moc peněz jsem neměl,ale už mám vyděláno nějkých 8 Op za ten necelý měsíc co teď hraju.
Možná je to málo ale je to způsobené tím že ikdyž můžu víc dnů v týdnu tak nejsem ve hře tak dlouho.
Ale rozhodně bych ho chtěl dozbrojit aby byl schopen vydělávat na UM.Nedávno jsem si taky založil UM Danikka orca kterého plánuju nechat v pvp 15.
Zatím jsem se nikoho nedoprošoval ani nehodlám jenom si tu povidáme:)Čas rozhodně mám,takže ho můžu dát i všem ostatním a vůbec na to nespospíchám takže čas na poznání by moch být.
Stejně jako Huntera si tě Amigo pamatuju taky,vím že já když ocházel z pvp 1 vy jste tam začínali
.. Mam to teda aspoň štestí,že mám dva neutrální hlasy což zvyšuje trošičku šance